Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Menu “Klavervier”
De menu van het huis met uitsluitend verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Bekijk het hier!
Voorgerechten
Carpaccio van hert
zalf van kastanje / notenolie / parmezaan
Huwelijk van wildkroket en pastei
everzwijn / haas
Kaaskroket “Oud Brugge”
klassiek / citrus
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Garnaalkroketten
Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie
Zeeuwse oesters (6 stuks)
Creuses / sjalottenvinaigrette
Hoofdgerechten
Chateaubriand
Belgisch wit-blauw
Côte à l’os
Holstein / slaatje / bleu of saignant, volgens de regels van de kunst
Zeeduivel
bospaddenstoel / prei / sausje van Chardonnay / puree
Scampi “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd / frietjes
Hertensteak
gratin van butternut / seizoenstoetsen / aardappelkroket
Noordzeetong
meunière / seizoensslaatje / citrus
Desserts
Karameltaartje
brésilienne / roomijs
Coupe colonel
sorbet / wodka
Verbazende kazen
vijgenconfijt / brioche
Tarte-tatin
vanille-ijs
Dame blanche met slagroom
Crème brûlée
vanille