Menukaart

Corona-maatregelen

Bij mooi weer en zomerse temperaturen ontvangen we jullie graag op ons gezellig terras om in onze groene, rustige tuin te genieten van heerlijke, zomerse gerechten.

Buiten onze vaste kaart serveren wij ook steeds variërende suggesties van de chef (zowel in voor-, hoofdgerecht als dessert).

Take-away

Alle gerechten met vermelding (TA) zijn ook beschikbaar voor take-away. Deze kunnen telefonisch besteld worden op 02 460 84 32.

Fingerfood

Portie gefrituurde hapjes

€ 15

Reuzengarnalen / dipsaus / limoen

€ 16

Portie krabsla met grissini (80gr) (TA)

€ 10

Bordje met kaas- en charcuteriesoorten (TA)

€ 20

Voorgerechten

Garnaalkroket

€ 19

gefrituurde peterselie / citroen

Scampi’s Klavervier (TA)

€ 19

fijne groentjes / geflambeerde whisky

Tomaat met grijze garnalen (TA)

€ 18

Kroket “Oud Bruggekaas”

€ 16

limoen / parmezaan

Rundscarpaccio (TA)

€ 20

pijnboompitjes / rucola

Handgesneden gerookte zalm

€ 20

op klassieke wijze

Hoofdgerechten

Stoofpotje van parelhoen

€ 26

geuze / aardappelkroketjes

Salade “folle” (TA)

€ 25

babykreeft / reuzengarnalen / gerookte zalm

Americain van de chef (TA)

€ 22

gemengde sla / frietjes

Roodbaars à la provençale

€ 28

aardappelpuree

Filet pure Belgisch wit-blauw

€ 32

gemengde sla / frietjes

Varkenswangen (TA)

€ 24

oud bier / Gentse mosterd / frietjes

Desserts

Warme appeltaart

€ 9

vanille ijs

Crème brûlée

€ 10

Kaasbordje

€ 14

Tiramisu van speculoos

€ 10

Belgische aardbeien

€ 9

yoghurtijs / limoen

Dame blanche

€ 10

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier