Menukaart

Corona-maatregelen

Bij mooi weer en zomerse temperaturen ontvangen we jullie graag op ons gezellig terras om in onze groene, rustige tuin te genieten van heerlijke, zomerse gerechten.

Buiten onze vaste kaart serveren wij ook steeds variërende suggesties van de chef (zowel in voor-, hoofdgerecht als dessert).

 

Fingerfood

Lichtgerookt “Holstein” rundslende met zuiderse toetsen

€ 14

Bordje geselecteerde kazen

€ 14

Calamares met tartaar

€ 12

Ardeense balletjes met Gentse mosterd

€ 12

Portie gefrituurde hapjes

€ 15

Voorgerechten

Vissoep

€ 18

Garnaalkroket

€ 19

gefrituurde peterselie / citroen

Kroket “Oud Bruggekaas”

€ 16

limoen / parmezaan

Rundscarpaccio

€ 20

pijnboompitjes / rucola

Scampi’s Klavervier

€ 19

fijne groentjes / geflambeerde whisky

Handgesneden gerookte zalm

€ 20

op klassieke wijze

Hoofdgerechten

Filet pure Belgisch wit-blauw

€ 32

gemengde sla / frietjes

Salade hoevekip

€ 22

curry / ananas / brood

Noordzeetong meunière

€ dagprijs

sla / frietjes

Stoofpotje van lamsvlees

€ 26

aardappelkroketjes

Americain van de chef

€ 22

gemengde sla / frietjes

Varkenswangen

€ 24

blond bier / Gentse mosterd / frietjes

Desserts

Dame blanche

€ 10

Kaasbordje

€ 14

Warme appeltaart

€ 9

vanille ijs

Tiramisu van speculoos

€ 10

Crème brûlée

€ 10

Vanille ijs

€ 10

gezouten caramel / bresiliennenootjes / slagroom

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier