Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Suggesties
Laat u verrassen door onze seizoensgebonden suggesties. Ontdek ze hier.
Voorgerechten
Rundscarpaccio
€ 20
parmezaan / balsamico / rucola / pijnboompitten
Scampi “Klavervier”
€ 21
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Toast met zalm
€ 21
handgesneden / gerookt / kruidenkaas
Kaaskroketten “Oud Brugge”
€ 17,5
klassiek
Garnaalkroketten
€ 20
klassiek
Tomaat mozzarella
€ 18
Pata Negra / basilicum / pijnboompit / balsamico
Hoofdgerechten
Rundstartaar
€ 24
Belgisch wit-blauw / salade
Varkenswang
€ 26
fris slaatje / trappistenbier
Filet-pure
€ 34
Belgisch wit-blauw / rund / salade
Scampi “Klavervier”
€ 29
Ierse Black Agnus
€ 33
zesrib / sla
Fris slaatje met lauwe geitenkaas
€ 23
Granny Smith / honingdressing
Noordzeetong
€ dagprijs
meunière / citroen / frietjes
Visbordje
€ 27
fijne groentjes / sausje van Chardonnay
Desserts
Sabayon
€ 12
Lindemans kriek / vanille-ijs
Café glacé
€ 11
Dame blanche met slagroom
€ 10
klassiek
Coupe Colonel
€ 10
citroensorbet / wodka / limoenzeste
Crème brûlée
€ 11
klassiek
Tiramisu
€ 10
crumble van speculoos / zeste van sinaas