h2-slide-2-img-01

Menukaart

Lunch

Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.

Wintermenu

Wij zorgen voor winterse gezelligheid, met bijpassende smaken. Bekijk het hier!

Voorgerechten

Gevulde ravioli

€ 17

ricotta / spinazie

Rundscarpaccio

€ 21

balsamico / rucola / parmezaan

Tartaar van rund

€ 22

pommade van geconfijte sjalot / truffel / parmezaan

Gegratineerde scampi’s “Klavervier” (4 stuks)

€ 21

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd

Huwelijk van Sint-Jacobsvruchten en zalm

€ 24

sausje van schaaldieren / spitskool / gegratineerd

Gerookte zalm

€ 24

toast / fijngesnipperde ui / peterselie

Duo van garnaal- en kaaskroket “Oud Brugge”

€ 20

klassiek / gefrituurde peterselie

Hoofdgerechten

Chateaubriand “tranché”

€ 31

pastinaak / sausje van sjalot / notensla

Scampi “Klavervier” (7)

€ 30

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd / frietjes

Americain van de chef

€ 27

klassiek

Gegratineerd vispannetje

€ 32

fijne groentjes / sausje van Chardonnay / puree

Zesrib Simmental

€ 32

kropsla / frietjes

Zeebaarsfilet meunière

€ 34

hoeveboter / tartaar / citroen / sla

Filet-pure “Hof te Berchemveld”

€ 38

kropsla / frietjes

Varkenswang

€ 28

stoofpotje / bruin bier / champignons

Desserts

Crème brûlée

€ 12

Coupe colonel

€ 12

citroensorbet / vodka / limoenzeste

Tiramisu

€ 10

speculoos

Fantasie van chocolade

€ 13

chocolademousse / hazelnoot / roomijs

Dame blanche met slagroom

€ 10

Kaasplankje

€ 15

Tarte-tatin met vanille-ijs

€ 12

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier