h2-slide-2-img-01

Menukaart

Lunch

Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.

Suggesties

Regelmatig presenteert de chef enkele seizoensgebonden suggesties. Deze fijne culinaire ontdekking vindt u hier.

Voorgerechten

Oesters “Creuses” (6 stuks)

€ 24

Scampi “Klavervier” (5 stuks)

€ 22

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd met whisky

Artisanale garnaalkroket

€ 22

groene kruiden / citroen

Toast gerookte zalm

€ 24

handgesneden / peterselie / snipperui

Surf en Turf

€ 25

Diverse kroketjes / serranoham / parmezaan / truffelmayonaise

Artisanale kaaskroket “Oud Brugge”

€ 19

klassiek / peterselie / citroen

Rundscarpaccio

€ 22

Belgisch wit-blauw / zongedroogde tomaat / pijnboompit / parmezaan

Hoofdgerechten

Varkenswang

€ 28

champignons / groentebrunoise

Filet-pure

€ 36

Belgisch wit-blauw / rund / salade

Rundstartaar

€ 26

Belgisch wit-blauw / sla / appelkappers

Tomaat-garnaal

€ 32

sla / granny smith / bieslook / hoeve-ei / brood

Gegratineerd vispannetje

€ 30

naargelang dagvangst / sausje van Chardonnay

Zesrib

€ 35

Simmental / sla

Noordzeetong

€ dagprijs

meunière / hoeveboter / tartaar / sla

Filet mignon

€ 29

Belgisch wit-blauw / sla

Desserts

Sabayon van Chardonnay

€ 14

aardbei / vanille-ijs

Dame blanche met slagroom

€ 11

klassiek

Crème brûlée

€ 12

klassiek

Colonel “Klavervier”

€ 13

citroensorbet / limoncello / zeste van limoen

Tiramisu

€ 11

klassiek

Tarte-tatin

€ 12

vanille-ijs

Coupe colonel

€ 12

citroensorbet / vodka / limoenzeste

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier