h2-slide-2-img-01

Menukaart

Marktmenu

Tijdens de week serveren wij een uiterst vers Marktmenu.
Ontdek hier met welke ingrediënten de chef voor u aan de slag gaat.

Herfstmenu

De herfst maakt z’n intrede. Een seizoen dat onze chef steevast inspireert. Bekijk het hier!

Voorgerechten

Kalfscarpaccio

€ 23

Duroc de Batallé / hazelnoot / roquette

Kaaskroketten “Oud Brugge”

€ 18

parmezaan / peterselie / citrus

Kroket van kalfszwezerik

€ 24

gebrande citrus / venkelmayonaise

Garnaalkroketten

€ 21

grijze garnaal / gefrituurde peterselie / citrus

Gerookte zalm

€ 24

toast / fijngesnipperde ui / peterselie

Huwelijk van Sint-Jacobsvrucht en scampi

€ 24,5

knoflook / hoeveboter

Hoofdgerechten

Roodbaarshaasje

€ 35

prei / kappertjesboter / aardappelpuree

Filet-pure “Hof te Berchemveld”

€ 37

kropsla / frietjes

Noordzeetong

dagprijs

kropsla / tartaar / kasteelaardappel

Varkenswang

€ 29

knolselder / wortel / graanmosterd / frietjes

Kalfshaasje rosé

€ 35

pastinaak / tijm / kroketjes

Desserts

Tiramisu

€ 10

speculoos / sinaas

Crème brûlée van chocolade

€ 12

Dame blanche met slagroom

€ 11

Coupe colonel

€ 12

citroensorbet / vodka / limoenzeste

Kaasplankje

€ 14

Panna cotta

€ 12

meringue / coulis / bosvruchten

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier