Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Liever een menu?
Laat u verrassen door door onze Menu Klavervier met uitsluitend verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Of kies voor onze Menu Pajot met enkele smaakvolle lokale producten!
Voorgerechten
Kaaskroket “Oud Brugge”
klassiek / citrus
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Gedroogde boerenham met meloen
Cavaillon / mangochilli / crumble van olijven
Carpaccio van rund
Belgisch wit-blauw / parmezaan / rucola / balsamico
Toast gerookte zalm
klassiek
Garnaalkroketten
Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie
Bouchot mosseltjes
domein Kluizen / Pinot gris
Hoofdgerechten
Salade tomaat garnaal “Speciale”
grijze garnalen / salade van krieltjes / hoeve-ei
Varkenswang “Speciale”
Lindemans Faro / gehaktballetjes / witloofslaatje / Parijse champignons / frietjes
Filet pur
Belgisch wit-blauw / sla / frietjes
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Chateaubriand
Belgisch wit-blauw / sla / frietjes
Tong
Filet / gestoofd grondwitloof / citrus / grijze garnalen / mosterdsaus / puree
Ambachtelijke americain
verfijnde tartaar van Belgisch wit-blauw, geserveerd met frietjes en frisse sla
Zesrib
Ierland / salade / frietjes
Desserts
Tarte fine met vanille-ijs
Lennikse Colonel
sorbet / Lenniks poirke
Crème brûlée
vanille
Duo van sorbet
Sabayon “Lindemans”
kriek / vanille-ijs