Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Suggesties
Regelmatig presenteert de chef enkele seizoensgebonden suggesties. Deze fijne culinaire ontdekking vindt u hier.
Voorgerechten
Oesters “Creuses” (6 stuks)
€ 24
Scampi “Klavervier” (5 stuks)
€ 22
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd met whisky
Artisanale garnaalkroket
€ 22
groene kruiden / citroen
Toast gerookte zalm
€ 24
handgesneden / peterselie / snipperui
Surf en Turf
€ 25
Diverse kroketjes / serranoham / parmezaan / truffelmayonaise
Artisanale kaaskroket “Oud Brugge”
€ 19
klassiek / peterselie / citroen
Rundscarpaccio
€ 22
Belgisch wit-blauw / zongedroogde tomaat / pijnboompit / parmezaan
Hoofdgerechten
Varkenswang
€ 28
champignons / groentebrunoise
Filet-pure
€ 36
Belgisch wit-blauw / rund / salade
Rundstartaar
€ 26
Belgisch wit-blauw / sla / appelkappers
Tomaat-garnaal
€ 32
sla / granny smith / bieslook / hoeve-ei / brood
Gegratineerd vispannetje
€ 30
naargelang dagvangst / sausje van Chardonnay
Zesrib
€ 35
Simmental / sla
Noordzeetong
€ dagprijs
meunière / hoeveboter / tartaar / sla
Filet mignon
€ 29
Belgisch wit-blauw / sla
Desserts
Sabayon van Chardonnay
€ 14
aardbei / vanille-ijs
Dame blanche met slagroom
€ 11
klassiek
Crème brûlée
€ 12
klassiek
Colonel “Klavervier”
€ 13
citroensorbet / limoncello / zeste van limoen
Tiramisu
€ 11
klassiek
Tarte-tatin
€ 12
vanille-ijs
Coupe colonel
€ 12
citroensorbet / vodka / limoenzeste