Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Menu “Klavervier”
De menu van het huis met uitsluitend verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Bekijk het hier!
Voorgerechten
Gerookte zalm
wakamé / sojabonen / kroepoek / zure room
Kaaskroket “Oud Brugge”
klassiek / citrus
Carpaccio van rund
Belgisch wit-blauw / parmezaan / rucola / balsamico
Zeeuwse oesters (6 stuks)
Creuses / sjalottenvinaigrette / oesterbrood
Garnaalkroketten
Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie
Surf & Turf
1/2 gegrilde kreeft / bisque / stoofvleesbal / truffelmayonaise / crumble
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Hoofdgerechten
Vispannetje
fijne groentjes / sausje van Chardonnay / puree
Ambachtelijke americain
verfijnde tartaar van Belgisch wit-blauw, geserveerd met frietjes en frisse sla
Koninginnenhapje “La belle Flamande”
sla / frietjes
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Filet mignon
Belgisch wit-blauw / slaatje
Zeebaarsfilet
meunière / slaatje / citrus / tartaar
Entrecôte “Xavoria”
gezonde kweek / sappig / mals / geserveerd met frietjes en sla
Filet pur
Belgisch wit-blauw / sla / frietjes
Desserts
Sabayon “champagne”
ananas / vanille-ijs
Dame blanche met slagroom
Crème brûlée
vanille
Verbazende kazen
vijgenconfijt / brioche
Heiße liebe
vanille-ijs / rood fruit / schaafsel van amandel
Coupe colonel
sorbet / wodka
Tarte fine appel
jonagold / topping boter / suiker / kaneel / roomijs