h2-slide-2-img-01

Menukaart

Lunch

Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.

Menu “Klavervier”

De menu van het huis met uitsluitend verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Bekijk het hier!

Voorgerechten

Garnaalkroketten

Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie

Gandaham

Cavaillon / mangochili / crumble van olijven

Scampi’s “Klavervier”

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd

Asperges met gerookte zalm

hollandaise / hoeve-ei

Makreel

peperoni / lente-ui / quinoa / zwarte look

Carpaccio van rund

Belgisch wit-blauw / parmezaan / rucola / balsamico

Kaaskroket “Oud Brugge”

klassiek / citrus

Tataki van rund

teriyaki / shichimi / daikon

Zeeuwse oesters (6 stuks)

Creuses / frambozenvinaigrette

Hoofdgerechten

Eendenfilet

Frankrijk / lentegroentjes / honingsaus / kroketjes

Zeebaarsfilet

Dachi / curry / asperge / kriel

Asperges met gerookte zalm

hollandaise / kriel

Filet mignon

Belgisch wit-blauw / slaatje

Ambachtelijke americain

verfijnde tartaar van Belgisch wit-blauw, geserveerd met frietjes en frisse sla

Scampi’s “Klavervier”

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd

Salade van de chef

hoevekip / ananas / scampi / frietjes

Filet pur

Belgisch wit-blauw / sla / frietjes

Zesrib

Ierland / salade / frietjes

Desserts

Verbazende kazen

vijgenconfijt / brioche

Carpaccio van ananas

munt / passievrucht / coulis exotique

Coupe colonel

sorbet / wodka

Sabayon “Lindemans”

kriek / vanille-ijs

Duo van sorbet

limoen / passievrucht

Dame blanche met slagroom
Crème brûlée

vanille

Tarte fine appel

Jonagold / roomijs van caramel

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier