h2-slide-2-img-01

Menukaart

Lunch

Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.

Liever een menu?

Laat u verrassen door door onze Menu Klavervier met uitsluitend verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Of kies voor onze Menu Pajot met enkele smaakvolle lokale producten!

Voorgerechten

Kaaskroket “Oud Brugge”

klassiek / citrus

Scampi’s “Klavervier”

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd

Gedroogde boerenham met meloen

Cavaillon / mangochilli / crumble van olijven

Carpaccio van rund

Belgisch wit-blauw / parmezaan / rucola / balsamico

Toast gerookte zalm

klassiek

Garnaalkroketten

Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie

Bouchot mosseltjes

domein Kluizen / Pinot gris

Hoofdgerechten

Salade tomaat garnaal “Speciale”

grijze garnalen / salade van krieltjes / hoeve-ei

Varkenswang “Speciale”

Lindemans Faro / gehaktballetjes / witloofslaatje / Parijse champignons / frietjes

Filet pur

Belgisch wit-blauw / sla / frietjes

Scampi’s “Klavervier”

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd

Chateaubriand

Belgisch wit-blauw / sla / frietjes

Tong

Filet / gestoofd grondwitloof / citrus / grijze garnalen / mosterdsaus / puree

Ambachtelijke americain

verfijnde tartaar van Belgisch wit-blauw, geserveerd met frietjes en frisse sla

Zesrib

Ierland / salade / frietjes

Desserts

Tarte fine met vanille-ijs
Lennikse Colonel

sorbet / Lenniks poirke

Crème brûlée

vanille

Duo van sorbet
Sabayon “Lindemans”

kriek / vanille-ijs

Dame blanche met slagroom
Coupe aardbei met slagroom
Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier