Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Menu “Klavervier”
De menu van het huis met uitsluitend verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Bekijk het hier!
Voorgerechten
Garnaalkroketten
Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie
Sint-Jacobsvrucht
hoeveboter / knoflook
Kaaskroket “Oud Brugge”
klassiek / citrus
Carpaccio van rund
Belgisch wit-blauw / parmezaan / pijnboompit
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Hoofdgerechten
Chateaubriand
Belgisch wit-blauw
Ribeye “Hereford”
Nieuw-Zeeland / gemarmerd
Filet pure
Belgisch wit-blauw
Zeebaars op Oostendse wijze
champignons / grijze garnalen / dashi / peterselie
Scampi “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd / frietjes
Noordzeetong
meunière / seizoensslaatje / citrus
Desserts
Dame blanche met slagroom
Truffon
ganache / krokant hartje met meringue
Tarte-tatin
vanille-ijs
Crème brûlée
vanille
Verbazende kazen
vijgenconfijt / brioche
Coupe colonel
sorbet / wodka