Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Lentemenu
Verfrissende smaken uit de lente inspireren de chef. Bekijk het hier!
Voorgerechten
Gegratineerde scampi’s “Klavervier” (4 stuks)
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Huwelijk van scampi en asperges
kokosmelk / curry / paprika
Kaaskroket “Oud Brugge”
klassiek / citrus
Asperges op Vlaamse wijze
mimosa van scharrelei / hoeveboter / peterselie
Rundscarpaccio
Belgisch wit-blauw / balsamico / rucola / parmezaan
Vitello Tonnato
kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappers
Zalm “Gravad Lax”
Belgische asperges / dip van mosterd en dille / limoen
Garnaalkroketten
Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie
Hoofdgerechten
Ovenschotel van pladijs
asperges / paksoi / sojascheut / mosterdsaus
Zesrib Simmental
Americain van de chef
klassiek
Scampi “Klavervier” (7)
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd / frietjes
Lamssteak
pastinaak / lentegroentjes / graanmosterd
Filet-pure “Hof te Berchemveld”
Varkenswang
stoofpotje / bruin bier / champignons
Zeebaarsfilet meunière
hoeveboter / tartaar / citroen / sla
Desserts
Dame blanche met slagroom
Dessertpallet
variatie van diverse nagerechtjes
Crème brûlée
Kaasplankje
Coupe colonel “Klavervier”
sorbet / limoncello
Tarte-tatin
vanille-ijs / fruitbrochette
Tiramisu
speculoos