Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Suggesties
Laat u verrassen door onze seizoensgebonden suggesties. Ontdek ze hier.
Voorgerechten
Kaaskroketten “Oud Brugge”
€ 17,5
klassiek
Tomaat mozzarella
€ 18
Pata Negra / basilicum / pijnboompit / balsamico
Toast met zalm
€ 21
handgesneden / gerookt / kruidenkaas
Scampi “Klavervier”
€ 21
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Garnaalkroketten
€ 20
klassiek
Rundscarpaccio
€ 20
parmezaan / balsamico / rucola / pijnboompitten
Hoofdgerechten
Noordzeetong
€ dagprijs
meunière / citroen / frietjes
Fris slaatje met lauwe geitenkaas
€ 23
Granny Smith / honingdressing
Scampi “Klavervier”
€ 29
Visbordje
€ 27
fijne groentjes / sausje van Chardonnay
Filet-pure
€ 34
Belgisch wit-blauw / rund / salade
Rundstartaar
€ 24
Belgisch wit-blauw / salade
Varkenswang
€ 26
fris slaatje / trappistenbier
Ierse Black Agnus
€ 33
zesrib / sla
Desserts
Sabayon
€ 12
Lindemans kriek / vanille-ijs
Coupe Colonel
€ 10
citroensorbet / wodka / limoenzeste
Dame blanche met slagroom
€ 10
klassiek
Café glacé
€ 11
Crème brûlée
€ 11
klassiek
Tiramisu
€ 10
crumble van speculoos / zeste van sinaas