h2-slide-2-img-01

Menukaart

Lunch

Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.

Lentemenu

Verfrissende smaken uit de lente inspireren de chef. Bekijk het hier!

Voorgerechten

Gegratineerde scampi’s “Klavervier” (4 stuks)

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd

Huwelijk van scampi en asperges

kokosmelk / curry / paprika

Kaaskroket “Oud Brugge”

klassiek / citrus

Asperges op Vlaamse wijze

mimosa van scharrelei / hoeveboter / peterselie

Rundscarpaccio

Belgisch wit-blauw / balsamico / rucola / parmezaan

Vitello Tonnato

kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappers

Zalm “Gravad Lax”

Belgische asperges / dip van mosterd en dille / limoen

Garnaalkroketten

Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie

Hoofdgerechten

Ovenschotel van pladijs

asperges / paksoi / sojascheut / mosterdsaus

Zesrib Simmental
Americain van de chef

klassiek

Scampi “Klavervier” (7)

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd / frietjes

Lamssteak

pastinaak / lentegroentjes / graanmosterd

Filet-pure “Hof te Berchemveld”
Varkenswang

stoofpotje / bruin bier / champignons

Zeebaarsfilet meunière

hoeveboter / tartaar / citroen / sla

Desserts

Dame blanche met slagroom
Dessertpallet

variatie van diverse nagerechtjes

Crème brûlée
Kaasplankje
Coupe colonel “Klavervier”

sorbet / limoncello

Tarte-tatin

vanille-ijs / fruitbrochette

Tiramisu

speculoos

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier