Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Menu “Klavervier”
De menu van het huis met uitsluitend verse en kwaliteitsvolle ingrediënten. Bekijk het hier!
Voorgerechten
Garnaalkroketten
Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie
Gandaham
Cavaillon / mangochili / crumble van olijven
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Asperges met gerookte zalm
hollandaise / hoeve-ei
Makreel
peperoni / lente-ui / quinoa / zwarte look
Carpaccio van rund
Belgisch wit-blauw / parmezaan / rucola / balsamico
Kaaskroket “Oud Brugge”
klassiek / citrus
Tataki van rund
teriyaki / shichimi / daikon
Zeeuwse oesters (6 stuks)
Creuses / frambozenvinaigrette
Hoofdgerechten
Eendenfilet
Frankrijk / lentegroentjes / honingsaus / kroketjes
Zeebaarsfilet
Dachi / curry / asperge / kriel
Asperges met gerookte zalm
hollandaise / kriel
Filet mignon
Belgisch wit-blauw / slaatje
Ambachtelijke americain
verfijnde tartaar van Belgisch wit-blauw, geserveerd met frietjes en frisse sla
Scampi’s “Klavervier”
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Salade van de chef
hoevekip / ananas / scampi / frietjes
Filet pur
Belgisch wit-blauw / sla / frietjes
Zesrib
Ierland / salade / frietjes
Desserts
Verbazende kazen
vijgenconfijt / brioche
Carpaccio van ananas
munt / passievrucht / coulis exotique
Coupe colonel
sorbet / wodka
Sabayon “Lindemans”
kriek / vanille-ijs
Duo van sorbet
limoen / passievrucht
Dame blanche met slagroom
Crème brûlée
vanille
Tarte fine appel
Jonagold / roomijs van caramel