h2-slide-2-img-01

Menukaart

Lunch

Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.

Suggesties

Laat u verrassen door onze seizoensgebonden suggesties. Ontdek ze hier.

Voorgerechten

Grijze garnaalkroket

€ 19

peterselie / citroen

Rundscarpaccio

€ 18

pijnboompitjes / rucola

Foie gras “Sushi style”

€ 23

wakamé / crumble van tomaat / mango

Kroket “Oud Brugge”

€ 17

gefrituurde peterselie / citroen

Reuzengarnaal

€ 19

getommateerd / whiskey / chilipeper

Sint-Jacobsvrucht

€ 22

knoflook / tuinkruiden / hoeveboter / zeekraal

Handgesneden zalm

€ 20

gerookt / mierikswortel / fantasie

Geitenkaas

€ 17

appel / noten / spekjes / babyleaf

Hoofdgerechten

Noordzeevis

€ 26

seizoenspannetje / gegratineerd / puree

Varkenswang

€ 24

Duroc / oud bier / Gentse mosterd

Hoevekip

€ 23

ananas / curry / paprika / pasta

Rundstartaar

€ 23

Belgisch wit-blauw / sla / frietjes

Ossenhaas

€ 32

rund / sla / frietjes

Noordzeetong

€ dagprijs

meunière / citroen / frietjes

Salade folle

€ 24

geitenkaas / gerookte zalm / reuzengarnaal / brood

Black Agnus

€ 31

zesrib / grass fed / sla / frietjes

Reuzengarnaal

€ 25

pasta / wok / seizoensgroenten

Desserts

Sabayon

€ 11

Lindemans kriek / vanille-ijs

Kaasbordje

€ 14

selectie van fijne kazen / noten / konfijt

Crème brûlée

€ 10

klassiek

Tiramisu

€ 10

klassiek

Dessertbordje

€ 11

variatie van kleine nagerechtjes

Coupe Colonel

€ 10

citroensorbet / wodka / limoenzeste

Dame blanche met slagroom

€ 10

klassiek

Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier