h2-slide-2-img-01

Menukaart

Lunch

Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.

Lentemenu

Verfrissende smaken uit de lente inspireren de chef. Bekijk het hier!

Voorgerechten

Huwelijk van scampi en asperges

kokosmelk / curry / paprika

Rundscarpaccio

Belgisch wit-blauw / balsamico / rucola / parmezaan

Asperges op Vlaamse wijze

mimosa van scharrelei / hoeveboter / peterselie

Gegratineerde scampi’s “Klavervier” (4 stuks)

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd

Vitello Tonnato

kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappers

Garnaalkroketten

Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie

Zalm “Gravad Lax”

Belgische asperges / dip van mosterd en dille / limoen

Kaaskroket “Oud Brugge”

klassiek / citrus

Hoofdgerechten

Varkenswang

stoofpotje / bruin bier / champignons

Ovenschotel van pladijs

asperges / paksoi / sojascheut / mosterdsaus

Filet-pure “Hof te Berchemveld”
Scampi “Klavervier” (7)

getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd / frietjes

Zesrib Simmental
Lamssteak

pastinaak / lentegroentjes / graanmosterd

Americain van de chef

klassiek

Zeebaarsfilet meunière

hoeveboter / tartaar / citroen / sla

Desserts

Dame blanche met slagroom
Tiramisu

speculoos

Kaasplankje
Dessertpallet

variatie van diverse nagerechtjes

Coupe colonel “Klavervier”

sorbet / limoncello

Tarte-tatin

vanille-ijs / fruitbrochette

Crème brûlée
Close A line styled icon from Orion Icon Library.

Restaurant Klavervier