Lunch
Op vrijdag- en maandagmiddag serveren we een variërend lunchmenu.
Hou onze facebookpagina in de gaten om te zien wat de chef elke week opnieuw uit zijn hoed tovert, of bekijk de menu hier.
Lentemenu
Verfrissende smaken uit de lente inspireren de chef. Bekijk het hier!
Voorgerechten
Huwelijk van scampi en asperges
kokosmelk / curry / paprika
Rundscarpaccio
Belgisch wit-blauw / balsamico / rucola / parmezaan
Asperges op Vlaamse wijze
mimosa van scharrelei / hoeveboter / peterselie
Gegratineerde scampi’s “Klavervier” (4 stuks)
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd
Vitello Tonnato
kalfsvlees / tonijnmayonaise / kappers
Garnaalkroketten
Noordzeegarnalen / gefrituurde peterselie
Zalm “Gravad Lax”
Belgische asperges / dip van mosterd en dille / limoen
Kaaskroket “Oud Brugge”
klassiek / citrus
Hoofdgerechten
Varkenswang
stoofpotje / bruin bier / champignons
Ovenschotel van pladijs
asperges / paksoi / sojascheut / mosterdsaus
Filet-pure “Hof te Berchemveld”
Scampi “Klavervier” (7)
getomateerd / fijne groentjes / geflambeerd / frietjes
Zesrib Simmental
Lamssteak
pastinaak / lentegroentjes / graanmosterd
Americain van de chef
klassiek
Zeebaarsfilet meunière
hoeveboter / tartaar / citroen / sla
Desserts
Dame blanche met slagroom
Tiramisu
speculoos
Kaasplankje
Dessertpallet
variatie van diverse nagerechtjes
Coupe colonel “Klavervier”
sorbet / limoncello
Tarte-tatin
vanille-ijs / fruitbrochette